Tensiuni uriașe în Giulești, în finalul meciului Rapid – Farul: Gică Hagi, contre cu suporterii gazdelor! Ultrașii, puși la zid de „cetățeni”

Au existat tensiuni uriașe în Giulești, în finalul meciului Rapid – Farul, primul din play-off-ul acestui sezon de Superliga, declanșate de momentul în care gazdele au primit un penalty, la scorul de 2-0 pentru oaspeți.

Albion Rrahmani a transformat și a redus din diferență, doar că a trecut destul de mult timp până când kosovarul a apucat să execute lovitura de la 11 metri, pentru că au existat anumite proteste din partea jucătorilor antrenați de Gică Hagi.

Tensiuni uriașe în Giulești, în finalul meciului Rapid – Farul, cu Gică Hagi în prim-plan!

A fost nevoie ca arbitrul George Găman să acorde câteva cartonașe galbene pentru a calma spiritele din teren. Pe acest fond, managerul tehnic de la Farul a fost contrat de câțiva suporteri rapidiști aflați în spatele băncii sale tehnice, iar „Regele” s-a întors la un moment dat la ei și a existat un schimb de replici destul de contondent.

De asemenea, la scurt timp, fanii „obișnuiți” ai Rapidului, care și-au încurajat favoriții pe toată durata jocului, și-au manifestat dezaprobarea față de decizia ultrașilor de a nu face același lucru, în semn de protest pentru arestarea preventivă a liderului Liviu Ungurean. „Rușine să vă fie!”, au scandat suporterii de la Tribuna a doua, cei care, cel mai probabil, au simțit că echipa lor putea chiar să forțeze egalarea pe final, imediat după golul marcat de Albion Rrahmani din penalty.

Fără îndoială că rapidiștii „de rând” au simțit că ultrașii au abandonat practic echipa, punând pe primul loc frustrarea lor, generată de faptul că nu l-au avut alături pe liderul Liviu Ungurean, zis Bocciu, cel care, după cum se știe deja foarte bine, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul instrumentat de DIICOT, care investighează o presupusă constituire de grup infracțional organizat cu scopul introducerii de materiale pirotehnice pe stadion, dosar în care inclusiv președintele Rapidului, Daniel Niculae, este implicat, având în prezent doar calitate de suspect.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare