Tamaș se dă și la Rădoi

619
0
Share:

Steaua a dat de pământ cu ASA, la Târgu Mureș, iar Gabi Tamaș avea și el chef de o bătaie, după meci. Internaționalul vicecampioanei s-a dat la Mirel Rădoi, exasperat de ultimele comentarii făcute de fostul său coleg de la echipa națională.

tamas

Rădoi a stat un anotimp și-un pic pe banca Stelei, interval de timp suficient ca să-i facă vânt lui Tamaș. Reîntors la echipă o dată cu instalarea lui Laurențiu Reghecampf, fundașul central n-a ratat prilejul să-l pună la punct pe fostul său antrenor. Virulent în declarații, Tamaș a dat senzația, marți seară, că l-ar fi atins pe Rădoi cu mai mult de câteva vorbe, dacă s-ar fi aflat în preajma lui. „S-a vorbit mult despre convocarea mea, cred că unii nu mă vor acolo. Mă refer la Mirel Rădoi, cred că are ceva cu mine. S-a luat de mine când m-a dat afară de la Steaua, dar nu poate să numere în câte ţări am jucat eu. Dacă era un mare fotbalist, juca în Europa, dar el a păcălit fotbalul. Nu am avut niciun derapaj. Asta nu-mi place, să vă spun ce am făcut sau ce n-am făcut. Haideţi să intrăm în subiect. Am avut două zile libere şi am fost invitat la un botez. Nu ştiu dacă am făcut ceva rău. Ceilalţi colegi au fost în club. Au început zvonurile acestea pentru că vine Campionatul European. Să-mi spună Iordănescu şi nu mai vin la naţională. Mirel Rădoi vorbeşte mult, v-am spus, dar vorbește degeaba. Să vorbească despre episodul când a venit la echipa naţională şi am stat până la şapte-opt dimineaţa împreună”, a răbufnit Tamaș.

Bine că Rădoi s-a grăbit să-și anunțe plecarea definitivă din România, căci, altfel, erau șanse mari să se lovească de Tamaș prin București.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER