Suspiciuni de ”blaturi” la o echipă din Liga 3, unde căpitan este vărul Simonei Halep! ”Parcă făcusem un cont”/ ”El nu prea joacă la pariuri”

Specialiștii în betting au depistat mișcări ciudate ale cotelor și al pariurilor depuse, în ultima perioadă, pe meciurile formației ACS Hamangia Baia, formație angrenată în Liga 3, Serie 2.

În ultimul weekend, ACS Hamangia Baia a fost învinsă de către Dacia Unirea Brăila cu 7-0, însă au existat foarte multe pariuri plasate în care conturile respective mergeau pe o victorie la scor a brăilenilor, plus fără gol marcat de către tulceni.

Este a patra înfrângere la scor pe care formația ACS Hamangia o înregistrează în acest sezon, după 0-11 cu CSM Râmnicu Sărat, 0-9 cu Unirea Brăniștea, 0-10 cu Metalul Buzău și 0-7 cu Dacia Unirea Brăila.

Conform iamsport.ro, un expert internațional în monitorizarea pariurilor a recunoscut că a observat niște anomalii create în jurul partidei Dacia Unirea Brăila – ACS Hamangia Baia. Și nu e singura partidă care a fost trecută la ”suspecte”

Mai exact, în ziua premergătoare partidei, de pe zeci de conturi de pariuri au fost plasate mize de până la 450 de lei pe evenimente diferite din meci, printre care victoria la scor a celor de la Dacia Unirea Brăila, dar și faptul că oaspeții nu marchează.

Am mai avut recent un meci al celor de la Hamangia în care cotele la live au arătat foarte ciudat. Au pierdut cu 9-0 (n.r. – meciul cu Unirea Braniștea). Acum, cotele pe victoria la scor a Daciei Brăila s-au comportat ciudat înainte de meci. Am observat că unele case au scos apoi meciul din ofertă”, a transmis specialistul, sub protecția anonimatului.

Titularul de la mijloc, luat prin surprindere: ”Nu știu…”

Unul dintre conturi figurează cu numele Marius-Mădălin Anton. Coincidență sau nu, chiar unul dintre titularii celor de la Hamangia în meciul cu Brăila.

Mijlocașul central a fost luat prin surprindere și, înainte a închide abrupt telefonul, a bâjbâit câteva cuvinte din care nu s-a putut înțelege mare lucru.

Sunt condiții foarte proaste la club. Nu ne antrenăm deloc. E ceva ce nu vă imaginați. Mi-e foarte greu. M-am angajat de curând.

(n.r. – Avem informații că s-ar fi pariat de pe un cont care același nume cu al tău). Asta…nu știu. Adică, știu că făcusem ceva, un cont. În fine, nu știu. Cred. Credeți-mă că nu știu…”, a declarat acesta, înainte de a închide telefonul.

Dimciu Halep: ”O să-l întreb! El nu prea joacă la pariuri!

De asemenea, conform iamsport.ro, printre aceste zeci de conturi create pentru a paria pe înfrângerea Hamangiei, se află un altul care poartă numele Halep. Fără a-i divulga adevărat identitate, sursa citată anunță că acesta este rudă foarte apropiată cu Dimciu Halep, căpitanul celor de la Hamangia Baia, vărul Simonei Halep.

Dimciu Halep a evoluat la Academia ”Gheorghe Hagi”, la FCSB ll și Farul patronat de Ciprian Marica, înainte a ajunge la Hamangia Baia, în 2022, alături de Tănase Halep, un alt văr al familiei.

Contactat de către jurnaliști, Dimciu Halep a declarat:

Noi nu mai mergem la antrenamente de câteva luni bune, din ianuarie. Mergem o dată, de două ori, dacă ne strângem. Suntem nepregătiți. N-am primit bani de 6 luni, cred. Mergem la meciuri doar pentru echipă. Avem noi plăcerea asta să mergem să jucăm. Așa se întâmplă. Decât să se desființeze am ales să mergem până la capăt”.

Legat de contul deținut de cineva cu un nume foarte apropiat lui, Dimciu Halep a completat: ”Nu știu nimic. Vă rog să mă credeți. O să-l întreb. O să mai vorbesc cu el, să-l întreb ce-a fost. Dar totuși nu cred. El nu prea joacă la pariuri”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare