Surpriza României pentru EURO 2024! Fotbalistul care a zburat către Germania alături de lotul lui Edi Iordănescu

Naționala României a plecat către Germania, acolo unde va avea loc Campionatul European din acest an.

Olimpiu Moruțan, alături de delegația României în Germania

O prezență constantă în lotul României de la venirea lui Edi Iordănescu, Olimpiu Moruțan a avut parte de un ghinion teribil și s-a accidentat grav în finalul sezonului. Mijlocașul a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și urmează să lipsească de pe teren cel puțin 6 luni, astfel că va rata turneul final din Germania.

Cu toate acestea, Moruțan a fost alături de colegii săi în ultimele zile la baza de pregătire de la Mogoșoaia și va continua să-i încurajeze pe tricolori și la EURO 2024. Fotbalistul a făcut parte din delegația României, care a zburat luni, 10 iunie, către Germania.

Olimpiu Moruțan a fost în tribune și la cele două amicale ale României din această lună, contra Bulgariei și Liechtenstein-ului.

Jucatorii Romaniei / Foto: Instagram@denisalibec

Galatasaray evită să-i plătească un milion de euro lui Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan

Mai mult, Moruțan ar urma să revină pe teren în toamnă, asta deoarece accidentarea suferită necesită o pauză de aproximativ o jumătate de an. Recent, internaționalul român a revenit la Galatasaray, după sezonul petrecut la Ankaragucu, iar turcii au început să speculeze pe seama viitorului pe care îl va avea mijlocașul la gruparea Cim Bom.

Ajuns în 2021 de la FCSB la Galatasaray, Olimpiu Moruțan este și acum legat de clubul lui Gigi Becali prin anumite clauze din contract. Concret, în cazul în care Galatasaray va ajunge în grupele Champions League, atunci turcii vor trebui să plătească suma de un milion de euro în conturile campioanei României.

Jurnaliștii turci notează că Galatasaray vrea să evite pentru al doilea sezon la rând plata acestei clauze și au de gând să-l împrumute din nou pe Olimpiu Moruțan, în cazul în care echipa se va impune în tururile preliminare.

Această veste este una proastă pentru Gigi Becali, care a avut mai multe contre cu cei de la Galatasaray și chiar a ajuns la FIFA.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare