Suporterii Farului: A fost blat cu Dunărea Călăraşi!

905
0
Share:
gudea-2

Un fan l-a pălmuit spre final pe portarul Farului (Credit foto: liga2.prosport.ro)

Farul Constanţa a primit şase goluri în meciul de acasă cu Dunărea Călăraşi (2-6) în condiţiile în care defensiva constăţeană fusese invincibilă în ultimele patru etape din campionatul Ligii a 2-a.
La finalul jocului, un fan a pătruns în teren şi l-a lovit pe portarul Gudea, care crease premisele scorului fluviu, gafând la primele două goluri. Goalkeeperul l-a lovit şi el pe agresor şi a fost eliminat.
“La celelalte goluri primite au greşit alţi jucători. Îi băteau şi pe ei? Nu se poate să trecem de la sport la război! Umilinţa este grea, dar până la asemenea acte este o distanţă mare. Acest copil de 17 ani poate să rămână cu traume după un asemenea incident. Şi nu înţeleg de ce a primit cartonaş roşu! Pentru că s-a apărat?”, s-a revoltat antrenorul Constantin Gache.
La rândul lor, suporterii îi acuză pe fotbalişti că au “trântit” partida pentru pariuri. “Tot ce se scrie în presă despre blaturi e adevărat. Cum să iei şase goluri acasă după atâtea meciuri fără gol primit? E o mizerie fără margini. Nu spun că a fost corect ce a făcut individul ăla care a intrat pe teren, dar jucătorii să nu îşi bată joc de oamenii care îngheaţă în tribune”, a scris un fan, “marinarul”, pe pagina de Facebook a Farului.

Share:

Leave a reply