Sign in / Join

Șumudică, suspendat cu două ore înainte de Astra-Steaua!

578
0
Share:

D-ale lui …Gino, că Mitică nu mai e la Ligă: antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, a fost suspendat cu doar două ceasuri înainte de fluierul de start al meciului cu Steaua, din semifinalele Cupei Ligii!

sumudica

Atât de mult respectă competiția pe care tot ei au înființat-o, încât oficialii LPF mai aveau puțin și îl suspendau pe Șumudică după începutul partidei, undeva prin minutul 12. Pus în fața faptului împlinit, tehnicianul liderului a luat loc în tribună, alături de președintele clubului, Dani Coman. „Respectăm decizia Comisiei de Disciplină. Şumudică va sta în tribună un meci, dar avem secunzi care vor face ce va spune el”, a comentat Dani Coman decizia Ligii Profesioniste. La fel ca în perioada în care antrenorul Astrei a fost suspendat pentru pariuri, locul său pe banca tehnică a fost luat de secunzii Bogdan Andone şi Cristi Petre.

De asemenea, tot miercuri seară, Comisia de Disciplină a mai anunţat că va lua decizia în cazul lui Edward Iordănescu în de 15 aprilie 2016. Deși era suspendat, antrenorul Pandurilor a fentat regulamentul în meciul cu Astra și le-a dat indicaţii jucătorilor săi din parcarea stadionului.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER