Șumudică preferă arabii

719
0
Share:

Chiar dacă a condus campionatul aproape de la un cap la altul, Marius Şumudică nu se gândește să stea pe banca giurgiuvenilor și la partidele din cupele europene.

sumudica

Are posibilitatea să câștige titlul și să joace în Liga Campionilor, dar Șumudică preferă să plece din România. Iar milioanele din fotbalul arab îl atrag cel mai mult.

De altfel, „principalul” Astrei a vorbit chiar el despre despărțirea de formația pe care o antrenează în prezent: „Din vară, eu voi fi suspendat pentru două luni. Nu pot să activez la această echipă. Din vară, din 26 sau 27 iulie, eu nu pot să fac nimic pentru două luni. N-am voie nici măcar să vin la stadion. Atunci, ce să fac? Stau, aştept să-mi treacă suspendarea. Dar nu ştiu cum pot să fiu suspendat dacă eu nu voi fi angajat undeva. Nu ştiu cum îmi ispăşesc pedeapsa, e ambiguu”. În condițiile în care nu va avea voie să activeze în fotbal, „Șumi” își anunță plecarea de la Astra: „Am vorbit cu preşedintele şi cu juristul clubului Astra şi mi s-a spus că există un articol, încă nu ştiu care, ce regulament, mă rog, ceva cu punctul 9, când clubul nu ar mai putea să mă ţină în funcţie, şi atunci trebuie să ne despărţim. Şi din cauza acestei suspendări ne vom despărţi şi voi vedea ce voi face”.

Marius Șumudică a mai antrenat în fotbalul arab acum trei ani, când a condus echipa Al Shaab (sezonul 2012-2013), din Emiratele Arabe Unite.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER