Sign in / Join

Șumudică pleacă de la Astra Giurgiu

618
0
Share:

După ce i s-a făcut rău în timpul meciului din Cupă, cu Dinamo, Marius Șumudică a dezvăluit, astăzi, că vrea să se despartă de Astra Giurgiu.

sumudica-s-a-dus-glont-la-spital-cand-a-auzit-de-accident-simteam-nevoia-sa-fiu-alaturi-de-nea-mircea_size10„Vreau să discut cu conducerea și sper să gasesc înțelegerea pentru a ne despărți. Nu pot merge la Severin, înseamnă să-mi bat joc de mine și de familia mea. Mai ales că pe nevastă-mea și pe copii i-am neglijat în ultima vreme tocmai din cauza Astrei. Recunosc, mi-e frică. Mâine, domnul doctor Chiriac imi va pune un aparat Holter, care masoară tensiunea automat la anumite intervale. Apoi va decide daca e nevoie și de o coronarografie”, a spus Marius Șumudică, citat de Digi Sport.

Antrenorul Astrei Giurgiu a plecat la spital în minutul 70 al meciului cu Dinamo, jucat aseară în Cupa României. În momentul în care Șumudică a părăsit stadionul, scorul era 1-0 pentru Dinamo, grație unui gol înscris de Gnohere. În minutul 91 al întâlnirii, Enache a egalat pentru Astra, însă Palic a readus-o pe Dinamo în avantaj în ultimul minut al prelungirilor.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER