Sign in / Join

Șumudică, ofertă de milioane din Golf

544
0
Share:

Chiar dacă a luat titlul cu Astra Giurgiu și ar avea șansa să antreneze în Liga Campionilor, Marius Șumudică nu pare convins să rămână în Liga 1.

sumudica la.revedere

Prima ofertă concretă pe care a primit-o a însemnat și primul refuz. Șumudicăa fost ofertat de Levski Sofia, emblema fotbalului bulgar, însă n-a vrut să treacă Dunărea nici pentru un contract dublu decât are în prezent la Astra. Ieri dimineață, oficialii lui Levski s-au reorientat spre Lyupko Petrovici, ex-Litex Loveci, pe care l-au numit antrenor principal.

Pe numele lui Șumudică mai sunt două oferte din Golf, ambele de ordinul milioanelor de dolari. În așteptarea unui verdict al FRF, proaspătul campion al României nu știe ce decizie. După cum se știe, „Șumi” a fost suspendat două luni pentru că a pariat (practică interzisă de regulamentele Federației), însă așteaptă să vadă dacă interdicția de a profesa se aplică și peste hotare sau este valabilă doar pe plan intern. Cum nu au fost capabili să lămurească această chestiune, oficialii FRF au cerut ajutorul FIFA, iar în câteva zile ar trebui să sosească și răspunsul forului de la Zurich.

În funcție de ce răspuns primește, Marius Șumudică va decide în privința viitorului său. Cert este că, în momentul de față, șansele să mai rămână pe banca Astra sunt extrem de mici.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER