Șumudică laudă Astra după 2-3 cu Austria Viena

1199
0
Share:

Antrenorul Marius Șumudică a apreciat că meciul dintre Astra Giurgiu și Austria Viena (2-3) a avut două „reprize diametral opuse”.

57129a4895f9cfe33e000000

„Au fost două reprize diametral opuse, cu o primă repriză în care nu am arătat bine. Le-am făcut cadou un gol din penalty. Golul al doilea al lor a fost de Champions League. Am făcut însă o repriză secundă mult mai bună. Îi felicit pe băieți pentru partea a doua. Noi acum trebuie să ne recăpătăm dorința și plăcerea de a juca așa cum am făcut-o în sezonul trecut”, a declarat Șumudică.

Tehnicianul campioanei este convins că „Astra a fost la un pas de a întoarce rezultatul, dar a luat niște goluri incredibile. Asta e, e alt nivel, trebuie să muncim în continuare, să ne vedem de treabă. E păcat că am înscris două goluri și tot am pierdut trei puncte”.

Marius Șumudică a avut și afirmații mai puțin așteptate, legate de suporteri, în condițiile în care la meci au asistat mai puțin de 2.000 de spectatori: „Sincer, nu mă așteptam să vină nici măcar atâția oameni la meci și mai ales să strige Astra, Astra pe final”.

  • Despre Alibec, numai de bine: „Denis este cel mai bun atacant din Romania, el nu are ce să le demonstreze unora sau altora. Nu există fotbalist ca el în Liga 1”.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER