Suferinţa lui Gică Popescu. „Baciul”, afectat de tratamentul la care este suspus fiul său, Nicolas, la Farul

Gică Popescu trăieşte o situaţie ingrată la Farul Constanţa. Este preşedintele clubului, dar, în acelaşi timp, este şi tatăl lui Nicolas Popescu, unul dintre elevii lui Gică Hagi.

Problema este că tânărul de 21 de ani nu prea prinde echipa, uneori nici lotul, la constănţeni. Din cauza asta, suferă şi tatăl, şi fiul.

„Baciul” îşi laudă băiatul

Nicolas Popescu a jucat numai 256 de minute în acest sezon, împărţite astfel: 77 de minute în patru partide, în campionat, plus 179 minute, în 3 partide, în Cupa României.

Gică Popescu a vorbit despre suferinţa copilului său din cauză că nu reuşeşte să se impună la Farul.

„Mi-aş dori să joace mai mult, să prindă mai multe minute, dar a avut şi o perioadă în care a crescut foarte mult. Îl dureau muşchii, îl dureau articulaţiile.

toate îl dureau. A avut o perioadă grea, s-a chinuit mult. Ceea ce mă bucură este că iubeşte atât de mult fotbalul, atât de mult.

Suferă atât de mult când nu joacă. Avem o problemă, eu şi mama lui: când se accidentează, se închide în el, nu mai vorbeşte, este nervos.

A avut o perioadă când a suferit foarte mult din cauza acestei creşteri bruşte”, a spus Gică Popescu la Orange Sport.

Gică Popescu evită să discute cu Hagi

Fostul candidat la şefia FRF a admis că evită să discute cu Gică Hagi despre soarta băiatului său.

„Are un talent uriaş. Mult mai talentat ca mine. (n.r. Lumea nu îl ştie…) Păi, dacă nu joacă…Dacă ar juca, ai văzut cum a intrat 20 de minute la Craiova? (n.r.-despre pile) Nu. Avem o regulă.

Acolo nu este nepotul lui Gică (n.r. -Hagi) şi băiatul preşedintelui, este Nicolas Popescu. Nu mă bag. Sunt sigur că va juca în curând şi o va face foarte bine.

Eu nu vorbesc grauit. Este mai talentat decât mine, dar nu are robusteţea mea”, a adăugat Gică Popescu.

A debutat la Farul în 2021

Nicolas Popescu a debutat pentru echipa mare a constănțenilor, în primul eșalon, la data de 25 iulie 2021. Evolează pe postul de mijlocaş central.

„Ştiu că este concurenţă mare, mereu a fost aşa la Farul. Însă mie îmi place concurenţa, cred foarte mult în mine şi sper să mi se ofere şanse să arăt ce pot”, a declarat fiul lui Gică Popescu la revenirea de la Farul.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare