Sud-africanii au vorbit despre plecarea lui Siyabonga Ngezana de la FCSB! Gigi Becali poate face o afacere de milioane

Siyabonga Ngezana (26 de ani) poate reprezenta lovitura verii pentru FCSB pe piața transferurilor.

Ngezana, șanse mari să facă pasul următor în carieră

Adus pentru 600.000 de euro din Africa de Sud, Ngezana are șanse să fie vândut pentru o sumă uriașă în străinătate. Evoluțiile bune, dar și titlul de campion în SuperLiga l-au făcut pe apărătorul central să intre în atenția mai multor cluburi, iar jurnaliștii din țara sa natală au vorbit despre o potențială mutare.

Sud-africanii sunt convinși că este doar o chestiune de timp până când Ngezana va face pasul de la FCSB, însă totul depinde de Gigi Becali, care solicită un preț uriaș în schimbul lui Siyabonga Ngezana.

La cum joacă Ngezana, se pare că este doar o chestiune de timp până când va face pasul la un alt club din Europa. A atras deja atenția câtorva echipe puternice.

FCSB era să-l piardă pe Ngezana în ianuarie, când echipa franceză FC Lorient a vrut să-l ia, dar clubul român a cerut un preț mare pe valorosul său fundaș central sud-african. Se spune că Becali a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro și a solicitat la acea vreme aproximativ 7 milioane de euro„, au notat cei de la Goal.com.

Ngezana, urmărit de 3 cluburi din Ligue 1!

Siyabonga Ngezana a ajuns în vara anului 2023 la FCSB, din Africa de Sud, pentru 600.000 de euro. Fundașul central a devenit titular incontestabil la campioana României, iar evoluțiile sale au intrat în atenția a trei cluburi din Franța.

Concret, Lens, Brest și Lorient îl urmăresc pe Siyabonga Ngezana, iar Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri. Patronul FCSB-ului, care a cerut inițial 6 milioane de euro, a crescut pretențiile, iar acum solicită 8.3 milioane de euro pentru apărătorul central, anunță presa din Africa de Sud.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această vară, mai ales că Ngezana va putea fi mai ușor de urmărit de cluburile din străinătate, asta deoarece va juca cu FCSB în preliminariile cupelor europene.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare