Sub ochii lui Ianis Hagi! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Real Madrid – Alaves 5-0 | FOTO

Marți seara, Deportivo Alaves a cedat cu scorul de 0-5 pe terenul celor de la Real Madrid, în etapa cu numărul 36 din La Liga.

Real Madrid și-a prezentat trofeul pe Santiago Bernabeu! Ianis Hagi și colegii săi au făcut „garda de onoare”

La finalul meciului cu Alaves, jucătorii lui Carlo Ancelotti au luat trofeul de campioni și l-au prezentat în fața propriilor suporteri. De cealaltă parte, Ianis Hagi și colegii săi au făcut garda de onoare, un culoar pe două rânduri format din fotbaliștii formației oaspete și aplaudarea campionilor care trec prin mijlocul lor.

Reamintim că Real Madrid a câștigat titlul cu numărul 36 din La Liga, cu 4 etape înainte de finalul stagiunii. A fost al 12-lea trofeu al lui Carlo Ancelotti pe banca madrilenilor.

Momentul de la finalul partidei Real Madrid – Alaves / Foto: Profimedia

Ianis Hagi, lăudat la scenă deschisă după meciul cu Real Madrid

Acest duel a fost unul special pentru Ianis Hagi. Internaționalul român a evoluat pe stadionul pe care tatăl său a „strălucit” atunci când era în activitate, dar a și fost titularizat la Deportivo Alaves, după foarte mult timp.

Ianis Hagi nu a rămas dator și a fost cel mai activ jucător din echipa sa. „Prințul” a pus în pericol poarta Realului în mai multe rânduri, iar jurnaliștii spanioli nu au trecut cu vederea și l-au lăudat la scenă deschisă.

71 de minute a fost pe teren Ianis Hagi în meciul cu Real Madrid.

Cel mai bun, de departe, din tabăra celor de la Alaves pe Bernabéu. A fost foarte participativ în orice moment și a arătat câteva momente de înaltă calitate. El a fost cel care l-a intimidat cel mai mult pe Courtois„, au scris spaniolii despre Ianis Hagi, care a primit 6, cea mai mare notă de la Alaves.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare