Sign in / Join

Mihai Stoichiță: lotul Petrolului a fost făcut prost!

624
0
Share:
credit foto: fcpetrolul.ro

credit foto: fcpetrolul.ro

Mihai Stoichiță va debuta pe banca tehnică a Petrolului împotriva lui CSMS Iași. Tehnicianul a avut o intervenție telefonică la sport.ro, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”. Întrebat ce părere are despre noua sa echipă, Stoichiță a declarat: „Lotul este foarte subțire. A fost făcut prost. Multe posturi nu sunt dublate cu jucători de valoare. În schimb, avem cinci vârfuri împinse. Nu poți să ai cinci vîrfuri împinse!”.

Cel care a ales lotul Petrolului pentru acest sezon a fost Tibor Selymes, antrenorul care a stat pe bancă în prima etapă. Stoichiță a evitat să-i pronunțe numele, deși era clar la cine se referă. „Nu vreau să mai comentez ce a fost în trecut. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, iar noul sistem, cu înjumătățirea punctelor, ajută echipele din coada clasamentului”.

Noul tehnician al Petrolului a dezvăluit că „este doar o lună și jumătate întârziere la plata salariilor”. „Nu știu cât or fi salariile. Nu te poți plânge de bani. Păi de ce ai semnat în primă instanță? Nu am venit la Petrolul să fac muncă patriotică, dar nici să ma îmbogățesc”, a mai spus antrenorul.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER