Steliano Filip poate ajunge în Liga 3 din România! A confirmat oferta primită: „Am discutat cu cei de acolo”

În vârstă de 29 de ani, Steliano Filip este liber de contract în momentul de față, după despărțirea de maghiarii de la Mezokovesd.

Steliano Filip, dorit de FC Bihor

Considerat, la un moment dat, unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România, Steliano Filip nu a avut traiectoria așteptată. Fostul fundaș de la Dinamo, Viitorul sau Hajduk Split nu are echipă la ora actuală, însă are ocazia să revină pe teren la un club din eșalonul al treilea.

FC Bihor s-a interesat de serviciile lui Steliano Filip, iar cele două părți chiar au discutat, însă fotbalistul nu a luat o decizie finală până acum.

„Da, am discutat cu cei de la Bihor. Nu am luat nicio decizie pentru moment”, a spus Steliano Filip, pentru Fanatik.

7 selecții are Steliano Filip pentru naționala mare a României. Fotbalistul a făcut parte din lotul primei reprezentative la turneul final din 2016.

Mircea Rednic nu l-a vrut pe Steliano Filip la UTA: „Ce să caute la Arad?”

Întrebat în legătură cu acest subiect la finalul jocului cu Petrolul, „Puriul” a negat ferm acest scenariu și a spus că este normal ca fotbalistul timișorean să fie prezent la meciurile disputate de UTA pe teren propriu, atâta timp cât în orașul de pe Bega încă nu există o echipă de fotbal care să evolueze la acest nivel pe plan intern.

Nu l-am văzut, ce să caute la Arad? E din Timișoara, normal că vine dacă la Timișoara nu au… iar încep cu jumate de Mall. Dacă ei au Mall, au de toate, dar nu au echipă, nu au stadion și nu au echipă”, a spus Mircea Rednic la finalul lunii februarie.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare