Sign in / Join

Steaua, singură spre titlu

630
0
Share:
steauabucurie

Steaua a câștigat în acest an al 26-lea titlu din istorie (Credit foto: activenews.ro)

Iar s-a terminat campionatul înainte de a începe! Transferurile lui De Amorim și Alibec de la Astra la Steaua (cluburile s-au înțeles pentru 1,4 milioane de euro) înclină balanța definitiv spre echipa lui Becali, care se vede, ca și în ultimii trei ani, singură în lupta pentru titlu, fără contracandidate serioase. ASA a primit o șansă anul trecut pentru că Becali a făcut erori manageriale de gâgă, altfel formația lui nu ar fi avut nicio emoție pe final.

Târziu, dar roș-albaștrii și-au făcut din nou cel mai bun lot din campionat.

În condițiile date, Astra își întărește rivala la titlu, iar ea scade considerabil. Că tot se plângea Șumudică de faptul că nu are atacanți după 1-5 cu ASA, acum i-a plecat și singurul vârf de meserie din lot.

Ar mai fi Târgu Mureș, însă situația financiară a clubului nu dă prea mari speranțe suporterilor, chiar dacă echipa, care și-a pierdut câteva “perle” pe drum, a făcut două meciuri mari, cu Steaua în Supercupă și cu Astra în campionat. ASA are ca principală grijă să supraviețuiască, să nu se desființeze, că de titlu nu prea poate fi vorba.

Și atunci, cine?

Petrolul joacă din entuziasm, dar nu inspiră forță, CFR e mulțumită că a rămas în Liga I cu banii din drepturile tv, nu se mai gândește că ar putea câștiga campionatul, nici nu are lot pentru așa ceva, Viitorul lui Hagi nu a ajuns încă la acest nivel. Și în rest, Dumnezeu cu mila!

În concluzie, și dacă vrea, Steaua nu poate pierde acest campionat!

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER