Steaua se mută cu cortul. Următorul popas, Voluntari

1258
0
Share:

Domneștiul nu mai e pe placul lui Gigi Becali, chiar dacă localitatea ilfoveană dispune de o bază de pregătire ultramodernă.

becali

Latifundiarul s-a hotărât să mute Steaua în altă parte și a ales Voluntariul finului Pandele. Viitoarea fostă prim-divizionară are un cantonament nou, construit după ultimele cerințe în domeniu, iar Becali vrea și poate să profite de acest lucru. Gigi promite că va face şi reclamă Primăriei Voluntari, pe tricourile oficiale, dacă Steaua îşi va muta acolo vaza de pregătire. „Baza de la Voluntari este extraordinară. Vom vedea ce se întâmplă cu ei. Dacă retrogradează, poate facem antrenamente acolo, punem acolo pe piept publicitate cu Primăria Voluntari. Cum să nu iau în calcul? Tot ce e nevoie acum de economisit bani, asta faci. După ce o să vorbesc cu Consiliul de Aministraţie de la Voluntari, fac cu ei conferinţă şi prezint contractul, dar nu îl semnez. Să îl vadă DIICOT şi DNA să zică dacă e bună sau nu. Că mi-e frică. Şi la Ministerul de Finanţe, şi la Curtea de Conturi”, a spus finanţatorul Stelei.

Sponsor nou – o casă de pariuri!

Becali anunţă şi un nou sponsor la Steaua. Este vorba despre o casă de pariuri, care va plăti 500.000 de euro pentru a-şi imprima numele pe spatele tricourilor: „Am luat un sponsor cu 500.000 euro, cu pariuri, pe spatele tricourilor oficiale. Pe faţă avem cu asigurări, un milion de euro, iar pe spate cu pariuri, deci un milion şi jumătate. Au văzut că am câştigat procesul și au sunat imediat”.

Share:

Leave a reply