Sign in / Join

Steaua, la un pas de a face istorie în returul cu Manchester City

538
0
Share:

Vicecampioana României părăsește Liga cu un 0-6 la general, dar, hei, astea sunt detalii, căci Steaua a fost la un șut distanță de o performanță istorică în returul cu Manchester City.

steaua-manchester-840x500

Supervedetele lui Laurențiu Reghecampf au pierdut doar cu 0-1 în Anglia, însă pe final de meci puteau scoate cel puțin o remiză dacă Joe Hart nu se trezea să-l impresioneze pe Pep Guardiola prin intervențiile sale.

S-a terminat 1-0 pentru City, cu unicul gol marcat de Fabian Delph, în minutul 56. În finalul partidei, am remarcat ratarea uriașă a lui Tudorie, care putea face din Steaua o echipă invicibilă pe „Ettihad Stadium”.

  • Steaua lui Becali va juca în această toamnă în grupele Europa League.

Catalanul Pep Guardiola a menajat mai mulți fotbaliști, printre care Sergio Aguero, autor al unei triple în turul de la București, meci în care atacantul argentinian a ratat și două penalty-uri! În schimb, Joe Hart a fost în poarta „cetățenilor” pentru prima oară în acest sezon, deși Pep nu îl mai dorește în lot.

Steaua s-a închis bine, apărându-se aproape de careul său, și a fost destul de rar pusă în pericol de un adversar care nu a forțat, în condițiile rezultatului din tur.

Într-o primă repriză plictisitoare, City nu a amintit deloc de evoluția strălucitoare din tur. Gazdele au avut o ocazie bună în minutul 25, când Cojocaru a apărat reluarea lui Nolito. La opt minute după pauză, Reghecampf i-a trimis în teren pe Stanciu și Popa, care nu au reușit să iasă prea mult în evidență.

Cojocaru și-a salvat echipa în minutul 55, în fața lui Delph, într-o perioadă în care City a accelerat. Dar același Delph a deschis scorul în minutul 56, cu o lovitură de cap din careul mic, după o acțiune cursivă.

În minutul 70, Stanciu a trimis bine din lovitură liberă, dar Hart a respins. La cornerul ce a rezultat, a fost rândul lui Tudorie să fie periculos, Hart intervenind însă din nou.

La finalul meciului, singurul motiv satisfacție de miercuri pentru vicecampioana României este diferența mică pe tabela de marcaj.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER