Sign in / Join

Steaua – Dinamo, 1-1 pentru Astra

739
0
Share:

S-a încheiat și cel mai așteptat meci din fotbalul românesc. Steaua și Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1, un rezultat bun… doar pentru Astra.

steaua dinamo

Săptămâna viitoare, la Giurgiu se va juca finala campionatului, Steaua – Astra, cu formația lui Marius Șumudică lider la trei puncte distanță de ocupanta locului 2, Steaua.

Partida de pe Arena Națională s-a disputat cu 50.000 de oameni în tribune și o extraordinară poftă de fotbal arătată de Dinamo. În pofida startului mai bun, Steaua a fost echipa care a deschis scorul, un atac al „roș-albaștrilor” forțându-l pe Steliano Filip să-și înscrie un autogol. A fost unicul gol al primei reprize, una pe care Steaua a știut să o gestioneze grație experienței și formei fizice superioare. În partea a doua, Mircea Rednic a mutat cu „Bizonul” Gnoherre în atac, iar masivul „vârf” a marcat la cea dintâi ocazie care i s-a ivit. Pe final, profitând de haosul din jocul Stelei, Dinamo putea lua toate cele trei puncte, însă Rotariu și Nedelcearu au ratat din poziții excelente. S-a terminat 1-1, rezultat bun pentru liderul clasamentului, Astra Giurgiu.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER