Sign in / Join

Steaua cere ambulanțe, nu dricuri

607
0
Share:

Prezent la Adunarea Generală a FRF, președintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că este necesară schimbarea regulamentelor pentru a se evita, pe viitor, situații precum cele petrecute vineri seară în Ștefan cel Mare.

argaseala nervos

Punctul de vedere al Stelei este următorul: regulamentele trebuie să specifice foarte clar cum se asigură asistența medicală în timpul meciurilor! „Din păcate, trebuie să constatăm că se mai pot întâmpla și lucruri din acestea, precum decesul unui jucător pe teren. Cred că foarte multe din prevederile regulamentului se vor modifica în ceea ce privește modul de organizare a meciurilor. Nu pot să spun cum sunt echipate ambulanțele, dar atunci când faci un contract trebuie să iei ambulanțele care îți asigură minimum de risc pentru a interveni în situații de urgență. Noi, la Steaua, avem de la Ambulanța București. Cred că asta va fi una dintre prevederile exprese din regulament. Cred că ar trebui specificat foarte clar cum trebuie asigurată asistența medicală până la nivel de detalii”, a afirmat Argăseală.

  • Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul morții lui Patrick Ekeng sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER