Sign in / Join

Stanciu, emoții pentru convocarea la Euro

Share:

Fotbalistul Nicușor Stanciu, autorul unicului gol al României în amicalul cu Congo, a declarat că nu se aștepta ca echipa națională să mai fie egalată.

stanciu

Stelistul Stanciu precizează că jucătorii, împreună cu antrenorii, vor analiza unde s-a greșit la faza din minutul 87: „Nu credeam că vom mai fi egalați, dar s-a întâmplat. O să analizăm unde am greșit, important e să continuăm să ne pregătim și așteptăm amicalul cu Ucraina. Am trecut peste dezamăgirea ratării titlului cu Steaua, acum mă concentrez pe ceea ce trebuie să fac în cantonamentul naționalei. Îmi doresc să rămân în cei 23 de jucători care vor merge la Euro. Toți care suntem aici ne dorim asta, trebuie să ne antrenăm bine, să jucăm bine și să îi facem viața grea domnului Iordănescu să aleagă la sfârșit. Dacă voi ajunge la Campionatul European, va fi un vis împlinit pentru mine”.

  • Următorul meci de pregătire al echipei României pentru EURO 2016 (10 iunie-10 iulie) va avea loc în data de 29 mai, pe stadionul Olimpic din Torino, de la ora 20.30, împotriva Ucrainei, echipă calificată și ea la turneul final.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER