Stanciu, declarație șocantă în presa belgiană

1181
0
Share:

Internaționalul român Nicușor Stanciu a debutat duminică seară la noua sa echipă, Anderlecht Bruxelles, care l-a transferat în această vară de la Steaua București, în schimbul a 7,8 milioane de euro, devenind cel mai scump jucător din istoria campionatului de fotbal al Belgiei.

stanciu

Mijlocașul, care a fost titular în jocul câștigat de Anderlecht cu 3-2 în fața formației Charleroi, a fost ovaționat de suporterii prezenți în tribunele stadionului „Parc Astrid” în momentul în care a părăsit terenul, în minutul 85.

Compatriotul său, Alex Chipciu, a fost integralist la gruparea din Bruxelles și a oferit două pase de gol.

„Pot face mai multe. Abia am sosit aici și trebuie să mă adaptez în continuare echipei și colegilor mei. Nu l-ați văzut încă pe cel mai bun Stanciu. Cunoșteam campionatul belgian, deoarece meciurile sunt difuzate în România și le urmăream deseori. Știam deja de talentul unor jucători precum Tielemans sau Dendoncker, înainte de a semna cu Anderlecht. În plus, Alex Chipciu mi-a spus deja multe lucruri despre echipă și competiție””, a declarat la final noua achiziție a lui Anderlecht.

Stanciu a afirmat că nu simte nicio presiune suplimentară legată de prețul transferului său de la Steaua: „Cele 8 milioane cheltuite pentru mine nu îmi dau niciun stres suplimentar. Dacă responsabilii lui Anderlecht au decis să plătească această sumă pentru a mă avea, este pentru atât valorez eu. Cred că este prețul potrivit pentru mine”.

În privința numărului pe care îl poartă la Anderlecht, 73, mijlocașul român a precizat: „Mi-ar fi plăcut să port numărul 10, însă era deja luat, așa că am ales două cifre care însumate fac 10”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER