Stabilești miza la pariuri sportive cu cap și vei putea culege roadele pe termen lung

679
0
Share:

Vrei să elimini ghinionul din ecuația pariurilor sportive? Nu crezi că acest lucru este posibil? Profesioniștii ne spun că este foarte posibil, iar totul poate fi realizat cu ajutorul stabilirii unei mize fixe, care pe termen lung îl va face pe parior să depindă numai de calitatea ponturilor alese și nu de fazele lipsite de noroc, de meciurile aranjate și de partidele decise de greșeli de arbitraj.

Succesul oricărui parior de top are la bază un management bun al banilor. Nu există performanță în pariuri sportive fără o strategie eficientă de gestionare a mizelor. Iată ce ai de făcut dacă te-ai hotărât să urmezi metoda specialiștilor:

  1. Definește-ți în mod clar bugetul de pariuri: Nu poate fi vorba de întâmplare atunci când vine vorba de o strategie de succes în pariuri sportive. Trebuie să te gândești exact ce sumă ești dispus să investești în această activitate și sub ce formă: Fie ai posibilitatea să efectuezi o depunere inițială consistentă, fie să depui lunar o anumită sumă în conturile deschise la casele de pariuri online; nu există o variantă mai bun decât cealaltă, totul depinde de tine. Acesta este sfatul specialiștilor vizavi de bugetul de pariuri: „Nu investi mai mult de 10% din veniturile tale lunare în jocuri de noroc!”.
  2. Alege o strategie eficientă de money management: Spre deosebire de pariorii amatori, care visează să dea lovitura și să câștige un bilet bombă care să le schimbe viața, profesioniștii se mulțumesc cu rotunjirea veniturilor pe termen lung. Dacă accepți acest fel de a gândi, vei vedea că performanțele tale se vor îmbunătăți imediat. În consecință, poți folosi cea mai des întâlnită strategie de money management din rândul specialiștilor: mizează între 1% și 5% din banca inițială pe fiecare pariu și nu ajusta miza decât la finalul sezonului sau atunci când efectuezi o depunere/retragere substanțială în comparație cu bugetul inițial.
  3. Dacă strategia aleasă este destul de riscantă, ia-ți o marjă de precauție: Există multe alte strategii de gestionare a mizelor, iar majoritatea dintre aceste sunt bazate pe o progresie, care aproape sigur va duce către faliment mai devreme sau mai târziu. Chiar și aplicând metoda profesioniștilor, dacă mizezi 5% din bancă per pariu, s-ar putea să ai probleme dacă prinzi o săptămână proastă. De aceea, dacă strategia aleasă este riscantă, împarte bankroll-ul inițial la sau la 4 și folosește o singură parte pentru joc în prima săptămână și apoi vei putea continua cu cea de-a doua parte săptămâna următoare, în caz că lucrurile nu au mers deloc în favoarea ta. Astfel, te asiguri că măcar vei avea suficienți bani din bugetul tău lunar pentru a juca întreaga lună.

Pe lângă pașii sugerați mai sus, ce vizează bugetul și miza la pariuri sportive, ai putea să te mulezi și mai bine pe stilul de joc al celor care trăiesc din această meserie dacă faci și aceste lucruri:

  • Spune pas pariurilor în acumulator: Limitează-te la pariuri individuale. Așa joacă profesioniștii pentru că este cel mai profitabil mod de a paria pe termen lung;
  • Joacă cote realiste, dar nu infime: Să joci numai pariuri individuale pe cote de 5 nu este neapărat o idee prea bună, întrucât foarte puțin profesioniști reușesc să iasă pe plus în acest mod. În schimb, încearcă să ai o cotă medie cuprinsă între 1.50 și 2.50, pentru a te plasa în punctul sensibil al industriei;
  • Înregistrează-te la agențiile de pariuri online de top: Dacă nu ai conturi deschise la casele de pariuri sportive online și la operatorii de Betting Exchange nu vei putea juca de fiecare dată pe cele mai mari cote de pe piață și astfel vei pierde procente bune în fiecare zi. În plus, dacă te înregistrezi la agențiile recomandate de specialiști vei putea profita de numeroase oferte speciale, care mai de care mai avantajoase, precum promoțiile de la eFortuna;
  • Nu juca niciodată la recuperare: Știai că acesta este principalul inamic al pariorilor? Da, tentația de a-ți recupera pierderile cât mai repede conduce mulți pariori către faliment în fiecare zi. Conștientizează faptul că fiecare parior trece prin perioade proaste și poate avea zile, săptămâni sau chiar luni negative și nu te descuraja. Acceptă înfrângerile și așteaptă ca rezultatele să apară pe termen lung. Nu te pripi să tragi concluzii. Atunci când lucrurile nu merg deloc bine, ia o pauză și deconectează-te total de la fenomen.

Nu uita că pariurile nu trebuie să fie considerate o sursă sigură de câștig, ci o distracție, așa că nu lăsa niciodată ca situația să-ți scape de sub control. Vă rugăm să pariați responsabil!

Tagszoom
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER