Sign in / Join

sportpesurse.ro a avut dreptate: Euro 2016 se vede la PRO TV!

917
0
Share:

Informația oferită în exclusivitate de sportpesurse.ro în data de 11 mai s-a confirmat azi: Pro Tv va transmite în direct 23 de meciuri de la Campionatul European de fotbal, găzduit de Franța între 10 iunie și 10 iulie!

printscreen

Este pentru prima dată în istoria televiziunii din România când un canal comercial va difuza jocuri de la un turneu final de asemenea anvergură. Până acum, TVR avea drepturile de difuzare pentru competiţia organizată de UEFA, dar ediţia din 2016 a fost achiziționată integral (toate cele 51 de meciuri) de către Dolce Sport. Și, pe baza unui parteneriat, Pro Tv a cumpărat cu 2,2 milioane de euro opțiunea free-to-air, care înseamnă 23 de jocuri, incluzând toate meciurile României.

  • Postul Dolce Sport este accesibil doar abonaţilor Telekom, în timp ce Pro Tv, deşi a renunţat la statutul de must-carry şi nu mai este o televiziune obligatorie la retransmisie pentru toţi operatorii de cablu, se află în continuare prezent în pachetele cabliştilor, fiind cel mai urmărit canal tv din ţară.

„Ca televiziune lider în România, Pro Tv este prima destinaţie pentru evenimentele care merită văzute. De aceea, am simţit că este de datoria noastră să oferim tuturor românilor acces la o competiţie de anvergura Campionatului European de fotbal. Avem cea mai bună echipă de jurnalişti din sport, experţi în transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal şi, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul şi apreciează acest gen de programe. Suntem încântaţi că le vom oferi românilor emoţia, tensiunea şi bucuria UEFA Euro 2016, care va debuta cu un meci intens, România – Franţa”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro Tv.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER