Sign in / Join

Spaniolii îl compară pe Florin Andone cu Hristo Stoicikov!

522
0
Share:

Florin Andone face legea în Segunda Division. Este cel mai bun jucător de la Cordoba, ocupă locul 2 în clasamentul golgeterilor, iar obiectivul pe care și l-a fixat este revenirea de urgență în prima ligă din Spania.

fl.andone

Internaționalul român tânjește după duelurile cu Pique și Sergio Ramos. Este tânăr, ambițios și pentru a-și atinge obiectivele știe că are nevoie de multe goluri marcate în Segunda. Și asta și face, dovadă atenția pe care i-o acordă presa iberică.

Cotidianul „Marca” a scris despre Florin, titrând articolul dedicat românului „Andone, un Stoicikov de argint”. Afirmația îi aparține lui Pedro Cordero, fost director sportiv al Cordobei. Cordero a vorbit în „Marca” despre calitățile lui Florin Andone, caracterizarea sa fiind una măgulitoare: „Florin juca la Atletico Baleares și marcase de 6 ori în 7 meciuri. Cu toate acestea, Villarreal nu a vrut să-l păstreze, aşa că l-am transferat noi. Când am vorbit cu el la telefon, mi-a zis că va ajunge departe în fotbal. Este extrem de ambiţios, are mult caracter în teren, e agresiv, are simţul golului şi uitați că înscrie pe bandă rulantă. Pentru mine, Andone este un fotbalist un jucător în stilul lui Hristo Stoicikov, doar că bulgarul era extremă, în timp ce Florin evoluează ca vârf de atac. Dar românul are un temperament precum bulgarul. Putem să spunem că este Stoicikov de argint”.

Disputat de Espanyol și Malaga

Cele 16 goluri marcate în actualul sezon de Segunda Division l-au adus pe internaționalul român în atenția mai multor cluburi importante din Spania. Cel mai mult s-a vorbit despre interesul lui Espanyol Barcelona, acolo unde antrenează Costel Gâlcă.
Totuși, „Marca” a scris, joi, că Malaga este favorită să obțină semnătura lui Andone. Prețul transferului a fost fixat de Cordoba la 6 milioane de euro, o sumă foarte mare pentru un jucător venit din a doua divizie.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER