Soţia şefului de stat se implică în transferul momentului în fotbal: „E un mare campion, suntem mândri să-l avem”

Vara lui 2024 aduce şi cea mai spectaculoasă mutare din ultimii ani, din fotbalul mondial. Nu ca sumă de transfer, ci ca rezonanţă a numelor implicate.

Kylian Mbappe pleacă de la PSG la Real Madrid, din poziţia de jucător liber de contract. Francezul va primi o sumă consistentă la semnătură, aproximativ 80 de milioane de euro, plus un salariu anual de 30 de milioane de euro.

Prima Doamnă a Franței, mesaj pentru Mbappe

Brigitte Macron, care „ţine” cu PSG, a confirmat, oarecum, plecarea lui Kylian la echipa de pe locul 1 din Spania. Prima Doamnă a Franței a oferit o declarație care amplifică și mai tare zvonurile transferului atacantului francez.

„În primul rând, lui Kylian îi spun mulțumesc. Pentru tot ceea ce ne-a oferit și pentru ce ne va oferi de acum încolo. Deci, un mare mulțumesc. Este un mare campion și suntem mândri să-l avem”, a spus Brigitte Macron, soţia lui Emmanuel Macron, preşedintele Franţei.

Mbappe, implicat într-un scandal

Oficialii lui Real Madrid nu ar dori să-i permită atacantului să participe alături de echipa Franței la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Kylian Mbappe a lăsat de înțeles că într-adevăr ar fi destul de afectat dacă nu ar primi dreptul de a participa la „competiția supremă”, chiar dacă a dorit să lase în aceeași măsură și impresia că ar urma să se supună în eventualitatea unui astfel de scenariu, fără să creeze probleme în interiorul clubului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare