Sign in / Join

Paraschiv: Rădoi a fost “lucrat” de jucători la Steaua

1604
0
Share:
sorinparaschiv-1329072959

Paraschiv e bun prieten cu Rădoi (Credit foto: ziare.com)

Fost căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv este acum impresar şi urmăreşte cu atenţie orice mişcare din fotbalul românesc. Comentând plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică a roş-albaştrilor, Paraschiv a opinat că demisia a fost forţată de jucători care nu au dorit să evolueze la potenţialul real.
“Am văzut ce s-a întâmplat după aceea. Nu se poate ca evoluţia unui fotbalist să fie atât de schimbată de la un meci la altul, într-un timp aşa de scurt. Ştim toţi cei care am jucat fotbal, nu se poate!”, a spus “Para” într-un interviu acordat pentru sport.ro.
Impresarul a vorbit şi despre interesul pentru Andrei Ivan, atacant pe care îl reprezintă: “Orice jucător este transferabil. Dacă tot aude sume pe la televizor, concentrarea lui poate să scadă. Ivan are potenţial foarte mare, poate să joace pe mai multe posturi, nu doar atacant, poate să joace şi în lateral. S-ar plia pe jocul Stelei. Multe echipe de afară se interesează de el, dar mi-a spus că se simte bine la Craiova şi că nu vrea să plece deocamdată de acolo”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER