Sign in / Join

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, declarații halucinante după Roland Garros

1010
0
Share:

Sorana Cîrstea (97 WTA) şi Monica Niculescu (35 WTA), sportive care în 2016 au reuşit meciuri formidabile, îşi propuseseră obiective îndrăzneţe pentru Roland Garros, dar visurile le-au fost spulberate repede.

sorana

Sorana Cîrstea a pierdut în primul tur cu Elina Svitolina (Ucraina), scor 1-6, 3-6, în timp ce Niculescu a fost eliminată (2-6, 6-7) de franţuzoaica Pauline Parmentier. Din câte se pare, problemele de sănătate sunt cauza pentru care cele două au evoluat dezamăgitor.

Un virus stomacal contractat după calificările pe care le-a câştigat săptămâna trecută a scos-o din joc pe Sorana Cîrstea, deși sportiva din Târgovişte îşi atinsese vârful de formă chiar înaintea turneului de la Roland Garros. „Am stat numai în pat, cu apă şi pâine. Orice altceva mâncam, îmi venea înapoi. Am avut un virus la stomac şi am vomitat de câteva ori, doar atât am avut energie să fac”, afirmă Sorana.

Și Monica Niculescu a trecut prin chinuri groaznice înaintea primului tur de la Paris: „Am bătut mingea 30 de minute înaintea meciului şi am înţepenit. N-am mai putut să mă mişc, n-am mai putut să ridic telefonul, n-am mai putut să-mi schimb tricoul. Bineînţeles că am jucat pe antiinflamatoare. Îmi era frică la fiecare punct să nu mă blochez din nou”.

  • Niculescu s-a înscris şi în proba de dublu, alături de Begu, dar perechea română a fost nevoită să se retragă din cauza accidentării suferite de Monica.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER