Sora Corinei Caragea, de la Pro Tv, e de-o frumusețe răpitoare. Câți ani are Alexandra și în ce domeniu activează mezina familiei

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din televiziunea română. Cu toate acestea, puțini știu că jurnalista are o soră mai mică, pe Alexandra Caragea, care este de o frumusețe rară.

Andreea Caragea, „Suntem foarte diferite, fiecare cu domeniul ei de activitate”

Corina Caragea s-a născut în București și provine dintr-o familie cu doi copii. Prezentatoarea TV are o soră mai mică, Alexandra, alături de care nu se ferește să se afișeze des pe rețelele sociale. Între cele două există o asemănare uimitoare, însă, după declarațiile Corinei, cele două au caractere diametral opuse și lucrează în domenii diferite.

„Sora mea este mai mică, diferența fiind de opt ani, așa că ea nu mi-a fost partener de joacă. Ca orice soră mai mare, am avut grijă de Alexandra, însă părinții mei au fost și ei acolo prezenți mereu. Suntem foarte diferite, fiecare cu domeniul ei de activitate, preferințe şi hobby-uri personale. Suntem, totuși, împreună și acolo una pentru cealaltă oricând, ba chiar suntem și vecine de bloc” a spus Corina Caragea, pentru taifasuri.ro.

Alexandra are 33 de ani și a ales un domeniu de activitate complet diferit față de cel al prezentatoarei TV. Aceasta lucrează într-un departament juridic. Deși au personalități diferite, se pare că cele două surori împărtășesc pasiunea pentru călătorii.

„Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei. Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc” a declarat frumoasa soră a prezentatoarei TV pentru Libertatea.

Copilăria Corinei Caragea alături de sora ei

„Una normală (n.r. – copilărie), de copil crescut într-un cartier de la marginea Bucureștiului, la bloc. Totuși, toate vacanțele le petreceam la bunicii de la țară și pentru asta nu pot fi decât recunoscătoare. Mi-amintesc cu mare drag și în acest moment de zilele pe care le petreceam în natură, la muncile câmpului, plantam roșii, culegeam via. Chiar și de animale mă ocupam, eu dădeam de mâncare la găini. Am făcut de toate când eram mică. Dacă voi avea copii, voi face tot posibilul ca și ei să aibă parte de acest noroc: să își petreacă vacanțele la țară, în natură'”

„Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră”

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare