Sign in / Join

Șoc: „naționala” României se mută la Craiova!

478
0
Share:

Președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu vrea ca, începând cu 2017, echipa națională să se mute în provincie.

nationala Romaniei

Aidoma lui Mircea Lucescu în anii ’80, Burleanu visează să ducă echipa României la Craiova, Timișoara sau Constanța. Totul, pe principiul „naționala României este a tuturor românilor”. Astfel, „tricolorii” vor evolua în viitor pe noile stadioane din Craiova și Târgu Jiu, a promis președintele FRF. „Naționala aparține tuturor românilor și va merge acolo unde infrastructura fotbalistică va permite”, susține Burleanu, care vrea, cu acest prilej, să transmită și un mesaj de susținere pentru autoritățile locale din provincie: „Când vor fi gata stadioanele din Craiova și Târgu Jiu, echipa națională va merge acolo. Asta este filosofia noastră. Avem în vedere nu numai naționala de seniori, ci și celelalte echipe reprezentative. Astfel, marți voi fi la Mediaș, la meciul de Under-21 dintre România și Țara Galilor”.

Altfel, Răzvan Burleanu s-a referit și la participarea naționalei la Euro 2016, reafirmând faptul că obiectivul rămâne trecerea de faza grupelor: „Avem nevoie să ne calificăm din grupă, numărul de puncte cu care o vom face e mai puțin important”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER