Sign in / Join

Șoc la Wimbledon: campionii din 2015, eliminați în turul 1!

384
0
Share:

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, deținătoarea titlului la Wimbledon, a fost învinsă surprinzător de cuplul Jonathan Marray (Marea Britanie)/Adil Shamasdin (Canada), cu 6-2, 7-6, în runda inaugurală a probei masculine de dublu.

tecau rojer

Tecău și Rojer, favoriții numărul 4 ai probei, au cedat după o oră și 14 minute, având procentaje inferioare atât la primul serviciu, cât și la punctele făcute cu ambele servicii și la cele pe serviciul adversarilor. Shamasdin (34 ani, 117 ATP) și Jonathan Marray (35 ani, 89 ATP) fac pereche doar din luna aprilie, iar bilanțul lor era de 4 victorii și 7 înfrângeri înainte de Wimbledon.

Tecău și Rojer (cea mai bună pereche a anului trecut) au un singur titlu anul acesta, câștigat pe zgură, la Madrid. Românul și-a mai trecut în palmares un titlu și la București, însă alături de Florin Mergea.

Atât Tecău (6 ATP la dublu), cât și Rojer (7 ATP la dublu) vor coborî vertiginos în ierarhia mondială după Wimbledon. Cei doi s-au ales doar cu 9.250 lire sterline pentru evoluția de anul acesta la All England Club.

  • Nici Monica Niculescu nu a reușit să treacă de primul tur la dublu feminin, alături de rusoaica Margarita Gasparian, favoritele numărul 12 fiind întrecute de cuplul Alexandra Panova (Rusia)/Shelby Rogers (SUA) cu 4-6, 6-4, 6-3.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER