Sign in / Join

Șoc: Hagi renunță la Viitorul!

531
0
Share:

Patron și antrenor al FC Viitorul, cel mai mare fotbalist român din istorie a luat o decizie cu adevărat neașteptată și asta când mai sunt doar trei partide de disputat din actuala ediție de campionat!

hagi

Chiar dacă a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, Gică Hagi s-a decis să renunțe la Viitorul. Pentru meciul cu Pandurii, de luni seară, pe bancă a luat loc Cătălin Anghel, până de curând mâna dreaptă a „Regelui” la formația constănțeană. Anghel a fost trecut antrenor principal pe foaia de joc și i-a însoțit pe fotbaliști la stadion, în timp ce Hagi a sosit singur la arena din Ovidiu, cu o oră înainte de startul întâlnirii. „Nu știu cine rămâne din vară, nici măcar nu știu dacă eu mai rămân. De ce vorbim despre ce va fi din vară? O să vedeți ce se întâmplă la anul cu echipa. Ne gândim și la formația de atunci. O să facem o echipă bună, o să vedeți!”, declara Hagi numai cu câteva zile în urmă, anunțând anticipat despărțirea de Viitorul.

Negociază cu Rubin Kazan

Fostul mare internațional poartă negocieri cu două cluburi puternice din punct de vedere financiar. Cele mai avansate discuții sunt cu gruparea Rubin Kazan, campioană a Rusiei în 2008 și 2009. În prezent, la echipa „tătarilor” joacă brazilianul Carlos Eduardo, turcul Gokdeniz Karadeniz, suedezul Emil Bergstrom și uruguayanul Guillermo Cotugno.

Bivolaru confirmă: „Regele” pleacă din Liga 1!

Plecarea lui Hagi a fost confirmată chiar de Cristian Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul: „Gică a decis ca pentru ultimele patru etape ale sezonului să nu mai antreneze echipa. Vrea să stea în tribună şi să-i urmărească pe băieți de sus, să vadă cu mai puţină presiune şi stres cum e aşezată echipa şi ce randament dau jucătorii. Atunci va decide cine merită să mai rămână şi cine va urma un alt drum. Există oferte extrem de interesante pentru Hagi și urmează ca el să ia o decizie în cel mai scurt timp. Sunt discuţii avansate cu alte echipe, dar el îşi doreşte ca în momentul în care va lua o decizie toate celelalte lucruri să fie puse la punct. Eu ştiu că a fost dorit foarte clar din Rusia, iar oferta de la Rubin Kazan a rămas în picioare. Are şi din Turcia o ofertă foarte interesantă şi nu e uşor să ia o decizie. Aspectul financiar e ultimul la care se gândeşte”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER