Siyabonga Ngezana, întrebat direct despre plecarea de la FCSB! Este dorit în Franța, iar Gigi Becali cere o avere în schimbul său

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a devenit vedetă în țara sa natală după câștigarea titlului cu FCSB, iar jurnaliștii din Africa de Sud l-au solicitat pentru mai multe interviuri.

Siyabonga Ngezana, viitor incert la FCSB

Printre curiozitățile presei din Africa de Sud s-a numărat și un eventual transfer al lui Ngezana de la FCSB în această vară. Recent, despre fotbalistul campioanei României s-a scris că poate ajunge în Franța, acolo unde este urmărit de trei formații din Ligue 1.

Întrebat direct despre posibilitatea unei plecări, Siyabonga Ngezana a răspuns evaziv. Fundașul FCSB-ului a spus că este foarte fericit la clubul lui Gigi Becali, mai ales că a reușit să câștige primul său titlu de campion.

„Nu pot spune prea multe deoarece sunt mulțumit la această echipă și sunt încă sub contract. Sentimentul de a câștiga un titlu este grozav”, a spus Ngezana, potrivit SNL24.com.

Ngezana, urmărit de 3 cluburi din Ligue 1!

Siyabonga Ngezana a ajuns în vara anului 2023 la FCSB, din Africa de Sud, pentru 600.000 de euro. Fundașul central a devenit titular incontestabil la campioana României, iar evoluțiile sale au intrat în atenția a trei cluburi din Franța.

Concret, Lens, Brest și Lorient îl urmăresc pe Siyabonga Ngezana, iar Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri. Patronul FCSB-ului, care a cerut inițial 6 milioane de euro, a crescut pretențiile, iar acum solicită 8.3 milioane de euro pentru apărătorul central, anunță presa din Africa de Sud.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această vară, mai ales că Ngezana va putea fi mai ușor de urmărit de cluburile din străinătate, asta deoarece va juca cu FCSB în preliminariile cupelor europene.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare