Sign in / Join

Site-ul UEFA: Steaua a obosit rău după o oră de joc

679
0
Share:
rosensteaua

Hamroun, un peștișor într-un ocean prea mare (Credit foto: unimedia.info)

Înfrângerea drastică a Stelei în faţa lui Rosenborg (0-3) nu i-a mai surprins nici măcar pe cei de la site-ul oficial UEFA, care au notat la începutul cronicii meciului de pe Arena Natională că roş-albaştrii nu cîştigaseră niciun joc pe teren propriu în acest sezon.
“Steaua şi-a ţinut adversarul la respect, dar a obosit rău după o oră de joc şi a primit trei goluri. Rosenborg este cu un picior în grupele Europa League”, s-a scris pe uefa.com.
Presa europeană în general remarcă rezultatul obţinut de Rosenborg la Bucureşti, în condiţiile în care “Steaua este de nerecunoscut în acest sezon”. În schimb, revenirea senzaţională a Astrei în faţa lui Alkmaar nu este văzută ca o mare surpriză.
Apropo de oboseala Stelei, fotbaliştii lui Kairat Almati (Kazahstan) nu au avut o asemenea problemă după ce au parcurs 5.947 de kilometri până la Bordeaux. Kazahii au pierdut doar cu 1-0 în Franţa şi păstrează şanse de calificare. În precedenta fază a competiţiei, Kairat făcuse 5.946 de kilometri pentru a juca împotriva lui Aberdeen!
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER