Simona explică de ce a pierdut cu Kerber: „M-a durut piciorul”

794
0
Share:

Învinsă fără drept de apel de Angelique Kerber, Simona Halep a explicat într-o conferință de presă cauzele eșecului din cel mai așteptat meci al confruntării România – Germania, din Cupa Federației.

halep.muguruza 4

Românca a acuzat dureri insuportabile la glezna stângă, însă a strâns din dinți și n-a vrut să abandoneze, chiar dacă a fost nevoită să joace mai degrabă într-un picior. „Ea a jucat un tenis foarte bun, are mare încredere în forțele sale. I-au intrat toate mingile pe tușă și asta m-a demoralizat un pic. Dar și eu am jucat puțin mai slab. Nu am avut timp să mă recuperez de aseară. Am avut dureri la picior, dar nu vreau să găsesc scuze, Kerber a fost mai bună. Eu am lovit mingea prea puternic, poate trebuia să mixez mai mult. Nu am simțit bine meciul, nu știu de ce, ea a dominat fiind agresivă și mișcându-mă pe mine în lateral”, a explicat Simona.

  • Halep va urma un tratament la glezna stângă în zilele următoare: „Încă mă doare. E o durere destul de mare, piciorul s-a umflat un pic, trebuie să mă recuperez și să văd ce tratament voi urma. Eu sper să joc cât mai târziu la Stuttgart. Momentan mă doare, sper să fie bine, dar voi merge la turneu și voi încerca să joc”.

Simona a menționat că a resimțit și o stare de oboseală după meciul lung disputat sâmbătă cu Andrea Petkovic: „A contat mult faptul că nu am reușit să închei repede meciul cu Petkovici. Oboseala de azi a fost și din cauza faptului că nu am terminat repede. Dar nu a fost doar vina mea, ci și a Andreei Petkovic, pentru că a jucat un tenis bun și s-a luptat pentru fiecare punct”.

Share:

Leave a reply