Și Gabriela Szabo și-a anunțat candidatura la președinția COSR

1343
0
Share:

După ce Mihai Covaliu și-a depus candidatura la funcția de președinte COSR, Gabriela Szabo, altă fostă campioană mondială și olimpică, a anunțat pe contul său de Facebook, miercuri, că va candida la aceeași funcție.

”Dragi prieteni, am decis să candidez la Președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român! Vă invit, astfel, pe toți, să fiți alături de echipa mea pe acest nou drum pe care COSR trebuie să și-l asume pentru a ne redefini aspirațiile și așteptările față de sportul românesc”, a postat Szabo pe contul personal de facebook.

”Relansarea sportului de performanță și promovarea sportului de masă în România sunt obiectivele cu care eu mă înscriu în această competiție, pe care mi-am propus să o câștig pentru copiii și tinerii noștri. Știu ce înseamnă competiția, mi-am dedicat întreaga viață sportului, am făcut cunoscut numele țării mele în lume, m-am mândrit că sunt româncă și asta îmi doresc pentru noi toți. Voi readuce sportul românesc pe podiumurile internaționale”, a mai spus fostul ministru al Sportului.

”Succesul nostru depinde de o politică armonioasă de dezvoltare, bazată pe un echilibru între sportul de mare performanță, educație și încurajarea oamenilor de orice vârstă să se îndrepte către sport. Susținerea și ideile voastre sunt startul de care am nevoie. Vă invit să fiți alături de mine, dar nu în tribune, ci pe pistă”, mai precizează fosta mare atletă.

Alegerile pentru funcția de președinte al COSR sunt programate pe 15 noiembrie. Candidații la diversele posturi din cadrul COSR pot să-și depună dosarele până pe 17 octombrie, ora 18,00.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER