Sfaturi la pariuri de la cei mai buni profesioniști din industrie

571
0
Share:

Unde se discută online despre pariuri găsești sfaturi de la pariori cu experiență sau de la profesioniști. Dacă reușești să le urmezi, ai șanse mari să câștigi bani în fiecare lună, chiar și dacă ții activitatea la nivel de hobby.
Îmi place să consider pariurile ca pe o provocare. Cine joacă de mai mult timp știe că a avea succes nu depinde neapărat de cât de bine te pricepi la sportul pe care pariezi, deși este o condiție importantă, ci de cât ești de disciplinat în respectarea recomandărilor pe care ți le prezint, cât mai pe scurt posibil, în cele ce urmează. Eu consider că sunt trei categorii principale de sfaturi.

 1. Sfaturi care țin de bani

 • joacă după ce conștientizezi valoarea banului. Unii pariori care abia au trecut pragul majoratului primesc bani de la părinți și nu știu ce înseamnă să muncești pentru ei. Astfel, nu consideră „o mare scofală” să îi piardă, pentru că știu că vor primi alții.
 • joacă doar cât îți permiți să pierzi. Dacă ești pe cont propriu din punct de vedere financiar, sau, mai mult, ai o familie care depinde de tine, nu alimenta contul de pariuri decât cu o suma de care te poți dispensa. Nu paria banii de utilități, de întreținere, de mâncare, de vacanță etc.
 • respectă managementul banilor. Acest management cuprinde fixarea unei ținte realiste de câștig, alocarea unui buget lunar/săptămânal/zilnic pentru pariuri, ajustarea mizei în funcție de gradul de risc al pariului.

2. Sfaturi care țin de partea teoretică

 • descarcă un ghid al pariurilor online. Eu ți-l recomand pe cel de pe site-ul comunității pariorilor online din România. Mi se pare cel mai complet.
 • citește cât mai multe articole despre pariuri. Cu cât ești mai bine instruit din punct de vedere teoretic, cu atât ai mai multe șanse de câștig. În plus, operatorii își actualizează ofertele periodic și e bine să fii la curent cu toate beneficiile de care poți profita.
 • discută pe forum cu alți pariori și vei afla, din experiențele lor, despre noi strategii de succes.

3. Sfaturi care țin de partea practică

 • analizează bine toate meciurile pe care vrei să pariezi, nu te baza doar pe statistică și nici pe ponturile găsite pe site-uri. Informațiile de context sunt cel puțin la fel de importante;
 • joacă pariuri single, așa cum o fac pariorii profesioniști, sau bilete cu maxim 3 selecții. Orice selecție în plus scade drastic șansele de câștig;
 • joacă pe cele mai bune cote și pe opțiunea de pariere cu cea mai mare probabilitate de succes. Ca să ai de ales, deschide-ți conturi la mai multe case de pariuri online;
 • nu paria decât dacă ai pe ce să pariezi în ziua respectivă. Dacă oferta e subțire, păstrează fondurile pentru zilele următoare. Tot la acest capitol, unul dintre sfaturi este să nu pariezi dacă nu te poți concentra exclusiv pe această activitate (dacă ești obosit, dacă ai alte probleme pe cap, dacă ai consumat alcool ș.a.m.d.)
 • nu juca la recuperare. Dacă ai pierdut o sumă mai mare într-o zi, e bine să te oprești. Altfel, există tendința de a mări exagerat miza sau chiar de a paria tot bugetul pe un singur bilet. Cu siguranță vei pierde banii;
 • cel mai mare risc de a juca la recuperare apare în cazul pariurilor live, care cresc nivelul de adrenalină.
 • trebuie să îți urmărești pariul. Dacă la un moment dat e câștigător, dar desfășurarea jocului pare potrivnică, nu ezita să apelezi al CashOut.
 • descarcă aplicațiile lansate de agențiile de pariuri online la care ești înregistrat și pariază de pe mobil, pentru a nu rata momentul potrivit. Uneori, o cotă de 1.70 ajunge la 1.50 în mai puțin de o oră.

Pe scurt, cam asta ar trebui să faci ca să fii pe plus la pariuri. Crezi că poți?

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER