Sergio Ramos, incert pentru „amicalul” cu România

618
0
Share:

Probleme de lot pentru Vicente del Bosque, selecționerul Spaniei. Înaintea deplasării în România, căpitanul Realului, Sergio Ramos, s-a accidentat și sunt șanse minime să poată evolua la Cluj.

Ramos

Conform cotidianului „As”, fotbalistul în vârstă de 29 de ani ar fi resimţit dureri la spate chiar la ultimul antrenament de dinaintea meciului amical cu Italia (scor 1-1), însă a forţat și a jucat titular la Udine. Și cum graba strică treaba, Sergio Ramos n-a rezistat pe teren decât 45 de minute, la pauză fiind înlocuit cu Nacho, colegul său de la Real Madrid. Staff-ul medical al naţionalei Spaniei nu este foare optimist în privinţa prezenţei lui Ramos la Cluj, în jocul contra României.
Mai mult, conform jurnaliştilor de la „As”, şefii clubului Real insistă ca fotbalistul să nu mai meargă în România şi să se întoarcă la Madrid, pentru a fi investigat de medicii grupării „galactice”. Obiectivul lui Real este ca Sergio Ramos să fie recuperat până pe 2 aprilie, când este programat „El Clasico”, pe Camp Nou.
În afara lui Sergio Ramos, Del Bosque nu va putea conta nici pe Diego Costa, Andres Iniesta şi Sergio Busquets.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER