Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească

Un bărbat în vârstă de 70 de ani originar din județul Argeș a dat lovitura vieții lui și a câștigat nu mai puțin de 10 miliarde de lei vechi la pariuri sportive, adică aproximativ 200.000 de euro, în condițiile în care a pariat doar 2 lei.

El a oferit înainte de startul sezonului recent încheiat mai multe pronosticuri legate de modul în care se vor finaliza diferite competiții, în general fotbalistice, dar și din alte sporturi, cum ar fi tenisul.

„Tunul” anului la pariuri sportive: un bărbat de 70 de ani a câștigat 10 miliarde de lei vechi cu doar 2 lei investiți

Concret, a mizat pe echipele care urmau să câștige titlurile de campioană în țările lor, dar și pe jucătorii care erau așteptați să cucerească diferite turnee de Grand Slam, de fapt doar unul, cel de la Australian Open, primul al sezonului, singurul care putea să se termine în timp util pentru ca acest bilet să fie validat la data la care s-a întâmplat.

De exemplu, argeșeanul a pronosticat că Bayer Leverkusen se va impune în Bundesliga, în condițiile în care, înainte de startul sezonului, nimic nu anunța parcursul de vis avut de echipa antrenată de Xabi Alonso.

De asemenea, bărbatul respectiv a mizat pe Jannik Sinner la primul Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, și, în mod evident, i-a ieșit.

Victoria obținută de Real Madrid în finala Ligii Campionilor a încununat „nebunia” de bilet

După ce a avut câștig de cauză în toate celelalte pronosticuri oferite, septuagenarul a mai avut de așteptat doar rezultatul din finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Borussia Dortmund.

Înainte de startul sezonului, el a mizat că echipa antrenată de Carlo Ancelotti va reuși să își treacă în palmares cel de-al 15-lea trofeu din istorie în cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi, ceea ce s-a și întâmplat, după ce „galacticii” s-au impus pe stadionul „Wembley” din Londra cu scorul de 2-0 în fața celor de la Borussia Dortmund.

Așadar, cu ultimul pronostic validat, bărbatul de 70 de ani din Argeș a reușit să dea un adevărat „tun”, câștigând, după cum s-a notat deja, circa 200.000 de euro cu doar 2 lei pariați.

După ce au câștigat din nou Liga Campionilor, și astfel i-au băgat în buzunar românului acea sumă halucinantă, cei de la Real Madrid au mai dat o mega-lovitură și au reușit în cele din urmă să îl aducă pe Kylian Mbappe pe „Santiago Bernabeu”, liber de contract după despărțirea de Paris Saint-Germain.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare