Secretul lui Reghecampf, dezvăluit pe Facebook

716
0
Share:
anamaria_prodan_si_laurentiu_reghecampf_59737900

Reghe şi Ana, doi porumbei (Credit foto: expresspress.ro)

Echipele care vor juca în play-off-ul Ligii I sunt ca şi decise. Un minuscul semn de întrebare se pune în privinţa locului 6, şi anume dacă ASA Tg. Mureş va reuşi să îl păstreze şi după disputarea celor trei partide rămase de returul “obişnuit”.

Am alcătuit şi un altfel de top, al popularităţii paginilor de Facebook administrate de cluburile implicate în lupta pentru participarea în cupele europene. Pe locul întâi, la distanţă mare de urmăritoare, este Steaua. Pe locul al 2-lea în această ierarhie, se situează Dinamo, iar podiumul este completat de Pandurii Tg. Jiu. Astra, “campioana de toamnă” a Ligii I, are puţini fani pe cea mai importantă platformă de socializare.

1. Steaua – 1.832.620 de like-uri. Unul dintre fani crede că a descoperit secretul (a se citi Ana Maria Prodan) lui Laurenţiu Reghcampf, antrenorul care are patru victorii din patru meciuri de când s-a întors la echipa lui Becali:  “Bravo, Ana Maria Prodan! Nu ştiu ce-i faci lui Reghe, dar fă-o în continuare, că e tare bine!! Forza, Steaua!!”

2. Dinamo – 351.064. Fanii au o recomandare pentru Rednic după egalul cu CFR Cluj:  “Am impresia numai eu că la duelurile fizice niciun jucător dinamovist nu domină? (…) Poate Essombe (…) Ar trebui băgaţi la sala de forţă, să pună pe ei puţină masă musculară. Şi lucrat la forţă… parcă sunt nemâncaţi. Când intra Larie în ei, zburau ca avioanele de hârtie”.

3. Pandurii Tg. Jiu – 26.143. Suporterii regretă despărţirea de fundaşul central Filipetto, care s-a întors în Brazilia pentru a fi alături de familie. “Era bun fundaș Filipetto… îmi pare rău că a plecat”, a comentat un fan, iar clubul a răspuns: “Şi noi regretăm, dar familia este totdeauna pe primul loc”.

4. Astra Giurgiu – 2.262.

5. Viitorul Constanţa – 2.058.

6. ASA Tg. Mureş – 367 (!!!!). În schimb, pagina echipei de amatori ASA Tg. Mureş 2002 are 1.755 de like-uri!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER