Sebastian Colțescu a ajuns să arbitreze în Liga a 4-a. Care a fost baremul la meciul de „pomină” Bolintin Malu Spart – Adunații Copăceni

Sebastian Colţescu (46 de ani) a ajuns să arbitreze în Liga a 4-a din România. În weekend, a „fluierat” în Liga 4 Giurgiu, la partida Bolintin Malu Spart şi ACS Axi Adunaţii Copăceni, scor 3-7.

Asistenţii „centralului” din Craiova au fost Daniel Mitruţi şi Florin Barbu.

Colţescu, plătit cu o sumă modică

Sebastian Colţescu a încasat un barem mai degrabă modic, de 240 de lei pentru partida din Liga 4. Baremul este infim comparativ cu ce primeşte în Superligă, unde e remunerat cu 6.000 lei/meci.

Colțescu nu a primit niciun meci în prima etapă a play-off-ului sau a play-out-ului din Superliga, fiind reținut de la delegări.

A fost în camera VAR la Rapid – FCSB 4-0

„Centralul” din Craiova a fost în camera VAR la Rapid – FCSB 4-0. La acel derby, el l-a chemat să revadă o fază pe centralul Ovidiu Hațegan în minutul 29, deși nu se impunea, conform protocolului.

Hațegan a trecut peste decizia lui Colțescu și n-a acordat 11 metri pentru Rapid. Şeful CCA, Kyros Vassaras, a fost deranjat de decizia lui Colțescu, astfel că l-a reţinut de la delegări.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare