Sign in / Join

Se pregătește a doua mare trădare din istoria Barcelonei!

511
0
Share:

Potrivit publicației „El Confidencial”, Neymar şi conducerea echipei Real Madrid s-au aşezat de două ori la masa negocierilor, de la începutul anului și până acum.

neymar

Prima întâlnire dintre cele două părţi a avut loc înainte de gala decernării Balonului de Aur, iar cea de-a doua s-a consumat chiar în seara evenimentului. Situaţia lui Neymar este problematică pentru FC Barcelona. Contractul brazilianului cu catalanii expiră în 2018, dar formaţia de pe Camp Nou nu doreşte să-i prelungească înţelegerea în termenii doriți de Neymar. O eventuală prelungire ar însemna şi mărirea substanţială a salariului, iar catalanii nu prea pot susține o asemenea investiţie.
Presa engleză a notat în urmă cu câteva zile că Neymar ar putea ajunge la Manchester United, “diavolii” având puterea să-i ofere un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână. „El Confidencial” informează că brazilianul vrea să rămână în campionatul din Spania, iar Real Madrid ar fi următoarea sa destinaţie.

  • Neymar câştigă 77.000 de lire sterline pe săptămână la Barcelona, însă o dată cu prelungirea contractului automat va cere şi o mărire a remuneraţiei. Clubul blaugrana nu doreşte să facă acest pas pentru a nu destabiliza bugetul echipei. FC Barcelona a anunţat deja o investiţie de 600 de milioane de euro în modernizarea stadionului.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER