Sign in / Join

Se face cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Pogba a efectuat vizita medicală la noua sa echipă!

473
0
Share:

Internaţionalul francez Paul Pogba a primit permisiunea din partea clubului Juventus Torino pentru a efectua vizita medicală la Manchester United, echipă cu care urmează a semna un contract pentru următoarele patru sezoane.

pogba

Informația este oferită chiar de site-ul oficial al „diavolilor”, astfel că nu mai e loc de nicio surpriză. Campioana Italiei, Juventus Torino, se află la Londra, unde va disputa o partidă amicală cu West Ham United, viitoarea adversară a Astrei Giurgiu în play-off-ul Ligii Europa, iar un purtător de cuvânt al piemontezilor a dezvăluit că mijlocaşul Paul Pogba a primit acordul pentru a călători la Manchester şi a finaliza detaliile transferului la United.

Pe site-ul oficial al echipei Manchester United a apărut anunţul că internaţionalul francez va reveni la gruparea de pe Old Trafford la patru ani după ce a fost cedat la Juventus. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani va avea un salariu net de 18 milioane de euro pe sezon la fosta campioană a Angliei.

  • Juventus Torino va primi 120 de milioane de euro în schimbul lui Paul Pogba, care va deveni cel mai scump transfer din istorie.

Pogba, care nu a mai jucat de la finala Euro 2016, pierdută de naţionala lui Didier Deschamps în faţa Portugaliei, poate debuta la Manchester United în meciul de campionat cu Bournemouth, care se va disputa pe 14 august.

În cele 178 de apariţii în tricoul lui Juventus, mijlocaşul francez a marcat 34 de goluri şi a dat 28 de pase decisive.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER