Se face al doilea cel mai scump transfer din istorie! Fotbalistul de 200.000.000 euro care-i ia locul lui Mbappe la PSG!

În presa sportivă din Vest, în special din Franța și Spania, nu există zi fără starul francez al celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani), în prim plan.

Acesta refuză în continuare să-și prelungească contractul cu formația pariziană, iar toate zvonurile îl dau ca și transferat la Real Madrid, din vară.

Mbappe va ajunge gratis la Madrid, dacă se poate spune așa. ”Pachetul” pe care Florentino Perez îl pregătește pentru campionul mondial din 2018 îl poate transforma cu ușurință într-unul dintre cele mai costisitoare transferuri din istoria clubului.

PSG a decis cine-l va înlocui pe Mbappe!

Așadar, din vară, Carlo Ancelotti va trebui să găsească o soluție pentru a îngloba toate starurile în primul ”11”, la Real, unde îi are pe Jude Bellingham, Rodrygo și Vinicius Junior, dar și pe surpriza Brahim Diaz, aflat într-o formă foarte bună în acest sezon.

O soluție ar fi ca ”Don Carlo” să schimbe sistemul de joc din stagiunea viitoare – cel mai probabil într-un 4-2-3-1, cu Rodrygo și Vinicius în benzi, Mbappe ”vârf”, iar Bellingham în spatele său – sau unul dintre Rodrygo și Vinicius Junior să plece de la echipă.

Jurnaliștii de la ”Mundo Deportivo” au făcut ca cea de-a doua variantă să fie una extrem de plauzibilă. Rănită după ”răpirea” lui Kylian Mbappe, PSG va face și ea un pas agresiv în fața rivalei sale: pregătește o ofertă de 200.000.000 de euro în schimbul lui Vinicius Junior, și un salariu pe măsură.

  • Dacă s-ar face transferul, Vinicius ar deveni al doilea cel mai scump transfer din istorie, după mutarea lui Neymar de la Barcelona la PSG, în schimbul a 222.000.000 de euro.

PSG vrea să-l transforme pe Vinicius în ”vioara întâi”, pentru a umple golul lăsat de Mbappe. Cu toate acestea, brazilianul nu pare foarte convins că acest pas ar fi potrivit pentru el. În același timp, pare încântat să joace în continuare la Real, într-o echipă cu Mbappe, Bellingham și Rodrygo.

Va fi o vară provocatoare pentru șefii celor de la Real Madrid. Pe lângă acest interes pentru Vinicius, madrilenii sunt ademeniți cu alte 100.000.000 de euro în schimbul lui Rodrygo, de la Manchester United.

Rămâne de văzut ce vor decide șefii de la Madrid și ce sistem de joc va alege Ancelotti pentru sezonul următor: dacă va insista cu acest 4-3-1-2 sau va trece la 4-2-3-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare