Se dă milităria jos din pod în Giulești! Patru jucători de la Rapid, pe ”lista neagră” după eșecul rușinos cu CFR Cluj

Rapid București a fost ”demolată” de CFR Cluj, scor 1-4 (0-4), sâmbătă seara, în Giulești, într-o partidă din etapa a 3-a din play-off-ul Superligii, iar conducerea clubului este gata să ia măsuri.

Dan Șucu a anunțat că va merge pe mâna antrenorului Cristiano Bergodi în continuare, dar că se vor lua măsuri importante la nivelul lotului.

Așadar, unii jucători care au evoluat în partida cu CFR Cluj sunt în pericol de ”exil” pentru finalul sezonului.

Cristiano Bergodi este și rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Care au o atitudine de blazare față de Rapid, față de culorile rapidiste, față de suporteri, în ciuda condițiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru. Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a declarat Dan Șucu, conform fanatik.ro.

Patru jucători de la Rapid care au dezamăgit crunt cu CFR Cluj!

Când pierzi cu 1-4 acasă, într-un ”derby”, este greu să spui despre un jucător că a jucat mai bine decât ceilalți.

Cu toate acestea, au fost câțiva jucători care, la experiența lor, au dezamăgit crunt, când toată lumea se așteptau să facă diferența.

Primul dintre este fundașul central Iulian Cristea, cel care a greșit flagrant la trei dintre cele patru goluri marcate de CFR. Poate chiar la patru, dacă ținem cont de faptul că el, ca fundaș central, ar fi trebuit să-l marcheze mai bine la corner pe Bîrligea, la primul gol. Cel mai probabil, Paul Iacob va reveni în centrul defensivei curând.

Al doilea jucător este mijlocașul croat Damjan Djokovic, care în prima repriză a evoluat numai în ritm 2/4 și nu a reușit să acopere zona centrală, să închidă spațiile sau să ofere pase luminoase pentru colegii săi. De altfel, Cristiano Bergodi l-a și scos la pauză.

Un al treilea jucător este Alexandru Albu, cel care a făcut cuplu la mijloc cu Djokovic timp de 45 de minute și nu s-a diferențiat deloc de colegul său. În plus, Albu vine și cu două buline negre primite recent: faptul că nu a semnat prelungirea contractului și escapada din club, așa că Bergodi ar putea să-i forțeze mai degrabă pe Emmers, Hromada și Oaidă, în locul său.

Al patrulea jucător este mijlocașul Jayson Papeau, aflat într-o scădere serioasă de formă. Cristiano Bergodi chiar l-a scos la pauză, când l-a înlocuit cu Claudiu Petrila. Papeau, om de atac, nu a mai marcat din 27 ianuarie și ar putea fi trecut pe bancă din meciul următor. Mai ales că Petrila și-a revenit complet.

Trei sunt ”salvați”!

Nici Cristi Săpunaru (40 de ani), puștiul Robert Bădescu (19 ani) sau portarul Mihai Aioani (24 de ani) nu au făcut un meci strălucit, însă aceștia sunt foarte importanți în strategia actuală și de viitor a clubului.

”Săpun” este căpitanul de legendă, Bădescu este un tânăr de perspectivă, iar Aioani a arătat foarte bine până acum, fiind un portar aflat în vederile selecționerului Edi Iordănescu. Așadar, sunt șanse minime ca Bergodi să se descotorosească curând de cei trei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare