Sign in / Join

Scăpați-ne de idioți!

678
0
Share:
dinamo

Coregrafia fanilor dinamoviști la meciul cu Steaua de duminică (Credit foto: sport.ro)

Mare păcat că în galeria dinamovistă, printre băieți deștepți, sunt acceptate și specimene care nici măcar nu înțeleg fenomenul fotbalistic și fenomenul “ultra”. Coregrafia excepțională cu care ne-au încântat fanii “câinilor” de foarte multe ori e anulată de gesturi precum cel al huliganului care a aruncat cu petarda în jucători. Un descreierat care nu are ce căuta pe stadioane, ci trebuie să stea undeva după gratii sau la spitalul de nebuni.

Unul dintre principiile care stă la baza fenomenului “ultra” este: “Rămâi coerent întotdeauna!”. Credeți că un om care aruncă o petardă către alți oameni, pentru a le face rău, se poate numi un om coerent? Astfel de specimene trebuie eliminate în primul rând din interior, pentru că îi fac de râs pe ultrașii adevărați, care realizează un spectacol de excepție pe stadion, își încurajează echipa pe tot parcursul meciului, la bine și la greu.

Fotbalul englez era unul acaparat de celebrii „hooligans”. Măsurile luate pe stadioanele din Albion și în afara lor au dus la eradicarea acestui fenomen criminal, iar acum, pe arenele din Anglia oamenii normali pot veni liniștiți împreună cu familiile lor pentru a asista la show-ul fotbalistic. La noi nu e nici măcar vorba de “hooligans”, care aveau ca principal scop să se bată cu rivalii. E vorba doar de niște idioți care trebuie excluși din grup sau descoperiți de forțele de ordine pe camerele de luat vederi și interziși pe stadioane.

Fotbalul și spectacolul din tribune vor fi mai frumoase și mai spectaculoase fără ei!

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER