Scandal din cauza arbitrajului de la U Cluj – FC Botoșani 3-0: „Arbitrii fac ce vor la fiecare fază”

S-a lăsat cu scandal din cauza arbitrajului și după meciul U Cluj – FC Botoșani 3-0, primul din play-out-ul acestui sezon de Superliga, așa cum s-a întâmplat după foarte multe partide din sezonul regulat.

Antrenorul formației moldovene, Bogdan Andone, a spus la flash-interviul de la finalul jocului că are impresia că arbitrii fac realmente ce își doresc pe teren și iau uneori decizii fără a ține cont de realitatea din teren.

Bogdan Andone a criticat dur arbitrajul din meciul U Cluj – FC Botoșani 3-0

El a apreciat că decisiv în deznodământul partidei de pe „Cluj Arena” a fost primul gol marcat de „șepcile roșii”, în minutul 15, de Dan Nistor, în urma unui penalty dictat la o fază destul de controversată.

„Dezamăgitor, pentru că în prima repriză a fost un joc destul de echilibrat, Universitatea nu știu dacă a intrat în careu, doar la faza cornerului la care s-a dictat acel penalty. Până la golul 2, a fost un joc destul de echilibrat. După golul de 2-0, s-a rupt tot jocul, au fost alte spații. 1-0 sau 7-0 e la fel în situația noastră.

Nu comentez arbitrajul. Nu am ce să… Domnii arbitri fac ce vor dânșii la fiecare fază. La o fază în margine, i-a spus tușierul centralului ‘Dă ce vrei’ și el a dat aut de poartă pentru ei. Ei arbitrează cum vor ei, duc jocul cum vor ei, așa e meci de meci.

Da, suntem pe ultimul loc, dar asta nu înseamnă că meci de meci trebuie să ciupești. Nu mai spun, că abia așteaptă. (n.r. despre meciul din etapa viitoare, contra celor de la Poli Iași, de pe teren propriu) Va fi un joc extrem de important, poate va fi puntea de legătură cu următoarele clasate”, a spus Bogdan Andone la finalul meciului U Cluj – FC Botoșani 3-0.

Victor Dican a fost implicat direct în faza acelui penalty dictat la finalul primului sfert de oră, iar după meci a explicat cum a perceput el acel moment:

„Avem mare nevoie de puncte. Din păcate, astăzi nu am reușit. A fost o ciocnire, mi-am pierdut puțin cunoștința, am văzut negru. Nu știu cine a lovit primul, a fost un contact. E clar că vreau să salvez echipa în primul rând, de aia am și rămas aici, s-au făcut întăriri și toată lumea vrea să salveze echipa. Mă bucur, am avut o perioadă foarte frumoasă aici (n.r. la U Cluj), e un club cu suporteri minunați, la fiecare meci e o atmosferă specială”.

Vedeta Eduard Florescu nu a prins finalul meciului pe teren

La finalul partidei, mijlocașul ofensiv, cel mai bun marcator al celor de la FC Botoșani până acum în acest sezon, a avut o reacție sinceră și a spus că era normal ca Bogdan Andone să îl înlocuiască la un moment dat, întrucât nu a făcut deloc un joc bun pe „Cluj Arena”.

„Din ce se vede, distanța se poate mări, dar ne jucăm șansa până la final, mergem înainte, nu avem ce să facem. Nu, nu am probleme, dar așa a decis Mister și îi respect decizia, nici eu nu am fost într-o zi bună, era normal să mă schimbe, nu mă schimba dacă jucam bine. Sunt realist”, a declarat și Eduard Florescu la flash-interviu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare