Șase, vine poliția! Hoții care l-au jefuit pe Rodrygo de la Real Madrid au fost arestați

Poliția spaniolă a arestat șase persoane, care făceau parte dintr-o bandă suspectată pentru jefuirea a opt locuințe din ansambluri rezidențiale de lux, aflate în Madrid și în vecinătatea capitalei Spaniei. Rodrygo, brazilianul din atacul lui Real Madrid, este unul dintre fotbaliștii care au căzut pradă hoților. De asemenea, columbianul Falcao, care este coechipier cu Andrei Rațiu la Rayo Vallecano, este o victimă a jefuitorilor.

Hoții care i-au prădat pe Rodrygo și Falcao, în custodia poliției spaniole

Potrivit celor de la efe.com, hoții aveau modalități speciale prin care își alegeau țintele. Aceștia urmăreau conturile respectivilor de pe rețelele sociale, căutând detalii care să le poată ușura „meseria” în fotografii sau clipuri video. Poliția din Madrid a anunțat că hoții au comis jafurile începând cu luna iulie a anului 2022, acționând în diferite localități din preajma Madridului, precum Alcobendas, Pozuelo de Alarcin, Torrelodones, ajungând chiar și în capitala Spaniei.

Cazul jefuirii lui Rodrygo, fotbalistul lui Real Madrid, a sporit nivelul atenției autorităților. În mai 2023, din casa brazilianului din Alcobendas, hoții au furat diverse obiecte și bijuterii care valorează aproape jumătate de milion de euro.

Poliția a identificat trei bărbați, participanți la acest jaf, care au intrat prin efracție în locuința lui Rodrygo, reușind ulterior să se facă dispăruți, cu ajutorul unei mașini. S-a creat o legătură între acest eveniment și o altă tentativă de furt, petrecută la aceeași locuință. Făptașii au fost surprinși de un muncitor.

Asupra hoților au fost găsite bijuterii, bani și pistoale cu aer comprimat

Întâmplările de la Alcobendas au fost legate de un alt furt, în acest caz fiind vorba de un jaf violent, petrecut în Aravaca. Poliția a reușit să obțină informații esențiale, astfel că alte potențiale jafuri din zonă au fost prevenite.

În total, șase persoane au fost arestate, fiind vorba despre cinci bărbați și o femeie. Poliția a confiscat bijuterii, o sumă de peste 3.000 de euro și două pistoale cu aer comprimat, printre alte lucruri.

  • Ulterior momentului jafului, Radamel Falcao a declarat la poliție că din apartamentul lui lipsesc mai multe genți de firmă, ceasuri și bijuterii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare