Sign in / Join

Şarapova pierde sponsorizările pe bandă rulantă

575
0
Share:

poza 2 pentru sarapovaMaria Şarapova pierde bani pe bandă rulantă după ce producătorul german de automobile de lux Porsche, a anunţat marţi, că suspendă acţiunile de promovare cu sportiva din Rusia, ambasadoarea mărcii, ca urmare a implicării acesteia într-un scandal de dopaj.

“Regretăm ultimele informaţii apărute despre Maria Sharapova. Până când lucrurile se vor lămuri, am decis să suspendăm toate activităţile pe care le aveam deja programate împreună cu Maria Şarapova.” se arată într-un comunicat al brandului german Volkswagen, fabricantul Porsche.

Porsche este al treilea nume modial care renunţă la sponsorizarea fostului număr 1 din tenisul feminin, după Nike, care a întrerupt un contract în valoare de 70 de milioane de dolari, şi producătorul de ceasuri elveţiene Tag Heuer.

Maria Şarapova a anunţat luni, într-o conferinţă de presă că a fost depistată cu o substanţă interzisă, meldonium, după un test efectuat la turneul de Grand Slam de la Australian Open, care a avut loc în luna ianuarie.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER