Sign in / Join

Săpunaru: „Ne-am dezamăgit pe noi, familiile și pe românii care ne-au fost alături”

Share:

Cristi Săpunaru a fost printre puținii tricolori care și-au cerut iertare de la fani pentru rușinoasa prestație din partida cu Albania.

sapunaru

Pentru fostul câștigător al Cupei UEFA cu FC Porto, eliminarea din Grupa A a Euro 2016 reprezintă un coșmar: „Cred că ne-am dorit prea mult victoria și iată că am reușit să ne dezamăgim pe noi, familiile, românii și pe toți care ne-au fost alături. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am atacat toată repriza a doua, am avut ocazii de gol, am avut șuturi la poartă, dar mingea nu a vrut să intre, nu știu ce să mai zic. Nu știu dacă e o problemă că am pierdut cu Albania, problema e că nu ne-am calificat mai departe și că n-am reușit să le oferim românilor o bucurie”.

Săpunaru este de părere că mai tinerii săi colegi au ratat o șansă importantă a carierei: „Păcat că am muncit până aici, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm mai departe, era o șansă pentru toți, dar i-am dat cu piciorul. Îmi pare rău că n-am reușit, pentru că am 32 de ani și îmi doream foarte mult să ne calificăm”.

  • România a făcut cel mai slab meci al său la Euro 2016 și a pierdut după 68 de ani în fața Albaniei, în urma golului marcat de Armando Sadiku (43). Echipa națională încheie Euro 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide. Rezultatele României la turneul din Franța: 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER